IMZ fotopages

By: Ina Melati Zainuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
SIAPA NIH....

FIKIR LE SENDIRI YERK!!
time ni baru lepas abis berlakon teater... yeke.....????


Thursday, 20-Apr-2006 08:27 Email | Share | | Bookmark
Karikatur - BEBUDAK YANG BARU DAFTAR DEKAT OKU SEMALAM!!!

 
 
 
View all 18 photos...
kesian mereka ni coz last month terkena semburan bahan kimia yang boleh menjadikan wajah mereka berbagai rupe...


Wednesday, 19-Apr-2006 15:20 Email | Share | | Bookmark
PUBLIC HOLIDAY..

driver yang setia..
ko pandang mane?? bulan ke??
mcm nak tak nak je pose..
View all 11 photos...
sepetang bersama orang2 yang takde pakwe....


Sunday, 16-Apr-2006 10:00 Email | Share | | Bookmark
ARRRGGGHHHH AHAD!!!! keje (OT)

baru sampai
familiar sangat 28 ni
nak masuk keje ke or nak naik cameron
View all 9 photos...
ahad pun kena keje sebab takde duit daaaaa... buat ot buta..


Saturday, 15-Apr-2006 01:00 Email | Share | | Bookmark
I`M TODAY (early in the morning)

letih siot..
eeee bosan!!!
try to get a nice smile
View all 12 photos...
actually time ni dah tak tau ape nak buat.. baru lepas cuci motor.. nak tidur pun takleh.. so capture pic sendiri le... ahakssss..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net